030201060504
Bedrijven / Particulieren

Particulieren

slogan-particulieren

Aangifte inkomstenbelasting en toeslagen

Ziet u er tegenop om ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting de deur uit te doen? Met onze ruime ervaring op dit gebied is uw fiscale aangifte bij ons in goede handen. Dit behoeft niet veel te kosten als de informatie voorhanden is. U kunt alles naar ons opsturen maar uiteraard komen wij ook op uw verzoek bij u aan huis. Wij gaan ook altijd na of u in aanmerking komt voor één of meerdere toeslagen (zorgtoeslag, kindgebonden budget, huurtoeslag of kinderopvangtoeslag). Ook als er zich omstandigheden voordoen tijdens het kalenderjaar die van invloed kunnen zijn op uw toeslagen dan passen wij die kosteloos voor u aan.
 

Erf- en schenkbelasting

Het is verstandig om in uw leven al aandacht te geven aan uw huidige vermogen. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om ook op dit gebied belasting te besparen om zo fiscaal zo voordelig mogelijk het vermogen over te dragen aan erfgenamen. Ieder mens heeft andere wensen. Wij zetten ons dan ook graag in om u maatwerk te leveren. Dit doen wij door uw situatie zowel juridisch als fiscaal te analyseren. De uitkomsten van de analyse worden aan u gerapporteerd en met u besproken. Ook bij eventuele vervolgstappen richting notaris of verzekeraar zijn wij actief betrokken.
 

Bezuinigingen

In deze tijd merken velen dat men er toch meer om moet denken bij de uitgaven die gedaan worden. Door onze jarenlange ervaring in de persoonlijke situaties van diverse klanten kunnen wij samen met u kijken waar er een voordeel behaald kan worden. Te denken valt aan uw verzekeringen of de leverancier van uw gas en elektra. Wij hebben namelijk contact met mensen die altijd geheel vrijblijvend bij u kunnen langskomen om uw situatie te beoordelen. Schroom niet om met ons contact op te nemen om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 


Boekhoudburo De Lange     |     Oenenburgweg 140     |     Nunspeet     |     e info@boekhoudburodelange.nl
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio